Meubelstoffeerderij Broer

Home

Aan het Noordeinde nummer 59 in Waddinxveen vindt u Broer meubelstoffeerderij. Een dynamisch bedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. 
 
Mijn naam is Henk Broer. 
Na de afronding van mijn beroepsopleiding aan de Algemene Beroepsschool in Rotterdam ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een aantal meubelstoffeerderijen, en heb hier mijn verdere opleiding gedaan.
Het stofferen van meubels is een vakmanschap dat al jaren bestaat. Het idee voor de stoffeerderij vanuit huis is in de loop van de jaren ontstaan. Mijn uitgangspunt is: waarom een stoel of bank wegdoen? Doe een zitmeubel niet al te snel weg, het kan bijna altijd nog gestoffeerd worden. Als het om comfort gaat zit het oude vertrouwde vaak het lekkerst. Het is mogelijk om reparaties zoals het geheel of gedeeltelijk vervangen van het schuim, lijmen, overspuiten van houtwerk enz. uit te voeren zodat met een andere stof uw vertrouwde meubel er weer als nieuw uit ziet!

Of het nu gaat om antieke, klassieke, moderne of design meubelen, met de mooie, verschillende stoffen uit de ruime collectie wordt uw zitmeubel opnieuw een passend onderdeel van uw interieur.
In de stoffeerderij wordt gewerkt met de stoffen van Lancier, Clochard, Höpke, Buvetex,  Gea, Aristide en de Ploeg (premium dealer). Voor het leer zijn Ohmann en van Leeuwen leer de leveranciers. Nieuw zijn de stoffen van Silvera met tientallen kleuren en prints.
Voor het vervangen van het schuim van de kussens wordt gebruik gemaakt van panthera. Dit is een hoogwaardig koudschuim waar vijf jaar garantie op het vormbehoud gegeven wordt. 

Kwaliteit en een eerlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel.Naast het stofferen van banken en stoelen kunnen ook buddyseats en kussens van caravans en boten worden gestoffeerd. 

Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer 0182 619743 of 06 41380666 of via henk-broer@hotmail.com